Hervormd Andel

Hallo jongelui,

Zitten jullie op het voortgezet onderwijs, zijn jullie tussen de 12 en 16 jaar, dan zijn jullie van harte welkom op onze club avonden.

Om de 14 dagen is er een clubavond (kijk voor data in de agenda), je kunt om half 8 binnenlopen in de clubruimte op de bovenverdieping.

 

Eerst zitten we gezellig bij elkaar om bij te kletsen en wat fris te drinken en iets te eten. Vervolgens beginnen we met gebed en een (actueel) thema meestal uit het blad Spirit van de HGJB. Daarna volgt vaak een activiteit, dit kan zijn darten, tafeltennissen, tafelvoetbal of een film kijken.

Rond 10 uur is de avond officieel afgelopen en mogen jullie weer naar huis, we hopen dat jullie dan weer een leuke en inspirerende avond gehad hebben.

 

Regelmatig gaan we op stap met de groep naar bijvoorbeeld de TOV avond van de HGJB of bowlen, schaatsen of een dropping. Tevens spelen we ieder jaar mee met Sirkelslag van JOP, een interactieve avond vanuit onze eigen clubruimte met allerlei opdrachten. We starten of sluiten het seizoen vaak met een overnachting in een leuke omgeving met veel activiteiten, veel lol en weinig slaap.

Tevens doen we elk jaar een actie voor het project van de HGJB en helpen we bij de oliebollenactie.

 

Naast de gewone clubavonden kunnen jullie 1x per 6 weken op zaterdagavond naar Tienerfriends. Bij Tienerfriends komen jongelui bij elkaar uit het hele Land van Heusden en Altena, ook hier worden allerlei actuele onderwerpen behandeld, gezien vanuit Gods Woord met tussendoor wervelende spelen. Deze avonden vinden meestal plaats in de boot "Friendship" van Tienerfriends die ook nog om de zoveel tijd in een andere haven / plaats aanmeert. Kijk voor de actuele gegevens op www.tienerfriends.nl . Jullie worden bij toerbeurt door ouders gebracht en gehaald.

We zien je graag op de clubavond.